Geen scouts 26/09

Beste Leden, ouders en andere sympathisanten 

Helaas moeten we dit weekend de scouts al een keertje onderbreken. Onze leiding vertrekt op leidingsweekend om het hele jaar voor te bereiden. 

Dit wil zeggen dat het op zondag 26/09 geen scouts zal zijn maar dat we met z’n allen terug paraat zullen staan op zondag 03/10. 

Onze kapoenen en welpen hebben dan scouts van 14u tot en met 16u30. De wolven, jong-verkenners, verkenners en jins kunnen zichzelf helemaal uitleven van 14u tot 17u. 

Op onze website staat vermeld dat iedereen zich voor 1 oktober ingeschreven moet hebben. Graag willen we een uitzondering op deze regel toevoegen voor leden die nieuw zijn binnen onze werking. Sommigen onder hen zijn nog maar een keer geweest of hebben nog niet de kans gekregen om van onze scouts te komen proeven. We zouden het spijtig vinden dat deze leden al ingeschreven zijn en dat ze er pas na drie keer proberen achter komen dat het toch niet helemaal hun ding is! Daarom schuiven we dit voor hun graag op totdat ze drie keer zijn kunnen komen proberen!

Indien hier nog verdere vragen rond zijn mag je altijd een mailtje naar de takken zelf sturen (klik hier voor de mailadressen) of naar info@scoutsvosselaar.be. Zo kunnen we jullie met plezier verder helpen! 

Scouteske groeten

De groepsleiding

PS: Voor alle ouders die hun leden op 3 oktober komen ophalen staat er een heerlijke verrassing klaar 😉