Inschrijvingen staan bij puntje 2! Nieuw jaar, vele veranderingen!

1. Nieuwe mailadressen

Ook op digitaal vlak moeten we meegaan. Daarom introduceren we vanaf dit jaar de nieuwe mailadressen.

Wie kunnen we hoe bereiken?

Voor algemene vragen kunnen jullie altijd terecht bij de groepsleiding. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@scoutsvosselaar.be

Wanneer we de leiding van de tak zelf nodig hebben, zijn hier andere mailadressen voor. Deze mailadressen zijn bv: kapoenen@scoutsvosselaar.be
De mailadressen die hiervoor gebruikt werden, zijn nu niet meer van toepassing!

Voor onze prachtige scoutslokalen af te huren, kunnen we onze verhuur bereiken op verhuur@scoutsvosselaar.be

Ook laten we onze smoutebollenbak niet in de koude staan. Indien je graag wil meewerken op ons geweldige evenement, kan je ze altijd bereiken op smoutebollenbak@scoutsvosselaar.be

2. Vernieuwde inschrijvingen!

Vanaf dit jaar gaan we werken met de verbeterde groepsadministratie van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Daarom hebben we de manier van inschrijvingen moeten veranderen. Omdat we zeker willen zijn dat er geen fouten gebeuren gaan we nog wel een controle uitvoeren op de huidige manier van werken. Vergeet onderaan zeker niet op de groene knop “Lid worden” te drukken.

Moesten er ergens fouten of vragen zijn bij de huidige inschrijving, gelieve dan contract op te nemen met de groepsleiding!

Gelieve ook het onderstaande formulier in te vullen voor dubbele controle!