Takverantwoordelijken:

Joran Renders & Hendrik (Gnoe) Majoor


E-mailadres:


wolven.vosselaar@gmail.com

 

Wie?

De Wolven vormen de tak tussen de welpen en de Jong-Verkenners. Bij ons zijn alle jongens & meisjes uit het 5de en het 6de leerjaar welkom. Omdat de wolven al wat ouder zijn dan de welpen kunnen zij ook al wat langer zonder de ouders, en mogen zij tussen van 14u tot 17u de leukste scoutsactiviteiten komen meedoen aan het heem.

 

Wat?

Bij de wolven proberen we de klassieke spelletjes zoals zakdoek leggen, dikke berta, kruisvlaggenroof, … te combineren met ‘echte scoutsactiviteiten’ die ook kenmerkend zijn voor de drie oudere takken (jong-verkenners, verkenners en jins). Op die manier kunnen al onze wolven al doende leren sjorren, vuur maken, pijltjes rollen voor in de blaaspijpen, …

 

Kamp?

Het neusje van de zalm staat gepland in juli, namelijk het kamp. Ook het kamp staat in het teken van een overgang tussen de jongere en de oudere takken. Zo zullen de wolven bijvoorbeeld op tentenkamp gaan, maar nog niet helemaal in de ardennen. Ook zal er een sanitaire blok aanwezig zijn zodat de echte hudo-ervaring toch nog een verrassing zal worden bij de jong-verkenners!

 

11893890_10206763452579411_5313272738863628538_o - kopie

 Laatste berichten:

Zondag 27 novemberDe wolven hebben tijdens de activiteit op zondag 27 november hun fiets nodig.

Activiteit(en) WolvenBeste ouders

De examens komen dichtbij, dus dat betekent dat de leiding op zondagnamiddag achter zijn boeken hoort te zitten. Daarom is het op zondag 5 juni geen scouts. In plaats daarvan hebben de wolven op vrijdag 3 juni filmavond.

Deze zal doorgaan in de lokalen van 19.30 uur tot 22.00 uur. Wij zorgen zelf voor films, maar als jullie wolf er thuis nog heeft, mogen ze die zeker meebrengen. Gelieve wel je naam erop te schrijven.

Met uitzondering van 26/06 (barbecue & fietstocht) gaan de andere scoutsactiviteiten gewoon op zondagnamiddag door.

Scoutse groeten

De Wolvenleiding

WolvenkampBeste ouders


De zomervakantie komt er binnenkort aan en dat betekent ook dat ons wolvenkamp in aantocht is.

Dit zal doorgaan van maandag 11 juli tot en met woensdag 20 juli. Ons kamp vindt plaats in de Hoge Rielen in Kasterlee.


Ter voorbereiding van de tentenkampen in de Ardennen (vanaf jongverkenners) zullen de wolven ook in tenten slapen, maar er zal wel een sanitaire blok aanwezig zijn.

Verdere informatie volgt zo snel mogelijk via een kampbundel, maar zo kunnen jullie de data van het kamp al inplannen!


De kostprijs van het kamp bedraagt € 100 per lid, gelieve te storten op rekeningnummer BE34 3631 5228 5390 (driedubbel nagekeken,dus zeker juiste rekeningnummer), VOOR woensdag 15 juni. Gelieve ook een bevestigingsmail te sturen naar ons dat jullie wolf ingeschreven is voor het kamp!


Scoutse groeten

De Wolvenleiding

Planning van de Wolven!3 januari: gewoon scouts

10 januari: gewoon scoutsin het weekend van 17 januari: een avondactiviteit (exacte datum & uur zullen nog worden gemaild)

24 januari: gewoon scouts

31 januari: gewoon scouts

Infovergadering wolvenINFOVERGADERING WOLVEN

Deze zondag zal de infovergadering van de wolven doorgaan na de scouts in het welpenlokaal. Op deze infovergadering wordt wat algemene info gegeven omtrent de tak wolven, de wolvenleiding, het wolvenkamp in de zomer, het lidgeld van de scouts, ...

Even nog een klein beetje handige informatie: het wolvenkamp zal dit jaar vallen tussen 10 en 21 juli, een meer exacte datum zal zondag op de infovergadering worden gegeven.

 

Scoutse groeten,

De wolvenleiding
Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de wolven:

Gnoe

Hendrik Majoor

In leiding bij : Wolven

Joran Renders (takleider)

Joran Renders

In leiding bij : Wolven

Pim Oris

Pim Oris

In leiding bij : Wolven

Kim Huysmans

Kim Huysmans

In leiding bij : Wolven

Tom De Houwer

Tom De Houwer

In leiding bij : Wolven

Joren Gys

Joren Gys

In leiding bij : Wolven