Update kampen 2020

Beste leden, leiding, ouders en kookploeg(en) 

Euforisch mogen we jullie mededelen dat de scoutskampen mogen doorgaan! Dat ze er anders zullen uitzien is zeker. Zo is er naast de euforie ook plaats voor treurnis. Ons buitenlands kamp naar Oostenrijk zal dit jaar NIET kunnen plaatsvinden. 

We zijn echter naarstig op zoek naar een alternatief. Doordat kampen mogen doorgaan in bubbels van maximaal 50 personen zijn we echter genoodzaakt onze kampen te moeten spreiden. Dit betekent dat de data voor het jongverkenner-, het verkenner- en het jinkamp nog zullen wijzigen. We zijn er ons van bewust dat dit ook voor jullie vervelend is. 

De data van de andere kampen wijzigen uiteraard niet. Alle kampen zullen wel onderhevig zijn aan bepaalde regels en maatregelen. Wij wachten verdere communicatie van de koepels af en zullen deze vertalen naar de eigen werking. Daarna laten we dit graag zo spoedig mogelijk aan jullie weten. Met andere woorden, we vragen nog even geduld. 

Als leiding gaan we, ook in examentijden, nog steeds voor een bangelijk kamp! Daarom willen we bij deze ook nog even publiek onze dankbaarheid tonen aan Minister Dalle, De Ambrassade, de jeugdwerkkoepels, onze gemeente en de Jeugdraad en iedereen betrokken bij onze werking voor de constructieve ondersteuning. 

Blijven jullie graag op de hoogte van de communicatie vanuit S&G Vlaanderen? Dat kan via volgende link.

Verdere communicatie vanuit onze organisatie volgt spoedig! 

We danken jullie voor het begrip. Indien er dringende vragen zijn, kunnen jullie best een mailtje sturen naar scoutsvosselaar@gmail.com en proberen we jullie op deze manier verder te helpen! 

Scoutse groeten
De groepsleiding