Thuistasting

Tombola en leeggoed

Hieronder kunnen jullie de prijzen vinden van onze thuistasting! Hopelijk zat het winnende nummertje in jullie pakket 😉

Maar wanneer kan je deze mega coole prijzen komen afhalen? Samen met de inzamelmomenten van het leeggoed!

Deze momenten zijn:

Zondag 15 november -> 12:30 – 13:30
Zondag 22 november -> 12:30 – 13:30
Zondag 29 november -> 12:30 – 13:30
Zondag 10 januari -> 12:30 – 13:30

Vergeet op deze momenten zeker niet alle maatregelen te respecteren maar vergeet zeker ook niet om jullie winnend lotje mee te nemen 😉

Groetjes
Scouts Don Bosco Vosselaar

Deelnemen Thuistasting

Het aftellen naar onze thuistasting is nu echt begonnen!
Binnen 24 zullen jullie kunnen genieten van onze eerste tasting!
Jullie kunnen deze tasting van ZATERDAG bijwonen via de onderstaande link van Microsoft Teams. Hier zullen jullie onze lokale brouwers aan het werk kunnen zien 😃
De tasting van ZONDAG kan je dan volgen via een andere link, die hieronder terug te vinden is. Hier kan je volop mee komen genieten van het verrassingspakket!
De tasting van zondag zal iets vroeger van start gaan. Om 19U zal de eerste brouwer het woord nemen! Wie dit is, is natuurlijk een verrassing 😃
Vragen tijdens de tasting kunnen jullie naar thuistasting@gmail.com sturen! Wieweet worden jullie vragen door onze brouwers beantwoord!
In de link onderaan kunnen jullie meer info terugvinden over Microsoft Teams.
Indien er vragen zijn, horen wij deze graag!
Wij hebben er alvast zin in! Jullie ook?
Scouteske groeten en tot morgen 😉

Omwille van de coronamaatregelen is het jammer genoeg niet mogelijk om onze vertrouwde smoutebollenbak en bieravond te houden maar niet getreurd, we hebben een waardig alternatief voorzien!

Via onze webshop kon u een verrassende selectie drankpakketten aankopen om thuis onze typische sfeer te beleven.
U kon kiezen voor een interactieve beleving dankzij de tastings die u een inkijk geven in het brouwproces van verschillende bieren.

De pakketten worden op 7 november 2020 afgehaald door u of aan huis geleverd door ons.

Bestellen kon tot 31 oktober 2020, u bent dus jammer genoeg te laat.

Wij danken u alvast voor uw steun en hopen u volgend jaar terug te mogen verwelkomen!

Bij problemen: contacteer ons via vriendenscoutsvosselaar@gmail.com

Met dank aan onze sponsors:

Nog x dagen te bestellen!