Laatste keer scouts en overgang

Zondag 26 augustus zal het de laatste keer scouts zijn van jaargang 2017-2018, jullie worden op de normale uren verwacht om je een laatste keer uit te leven met je tak.
Zondag 2 september zal dan de jaarlijkse overgang plaatsvinden en gaat een deel van jullie naar een nieuwe tak! Deze dag ziet er dan weer helemaal anders uit.
Om 9u worden jullie aan het heem verwacht om te beginnen met een bezinnend momentje en achteraf met de gehele groep te gaan spelen. ’s Middags mag je je eigen potje koken en in de namiddag beginnen we aan de echte overgang. Om 17u mogen jullie dan weer huiswaarts vertrekken. Voor de jins (onze oudste tak) kan dit een beetje uitlopen aangezien deze grote dames en heren intussen sterk en flink genoeg zijn om de zwaar vermoeide leiding bij te staan in het opruimen en het nakeuvelen over alweer een geweldige dag.
Wat moeten jullie met de overgang allemaal meenemen?
– middageten en drinken
– een gamel of bord, bestek, beker en een pannetje of kookpot
– eventueel een rooster om op te koken
– een handdoek om af te wassen
– voor degenen die naar een volgende tak gaan een handdoek en propere kleren
– een regenjas indien het slecht weer zou zijn
– en uiteraard je beste humeur en een bom aan enthousiasme!