Gevolgen Coronavirus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Scouts Don Bosco Vosselaar 

Ongetwijfeld hebben jullie al nieuws in verband met het Coronavirus vernomen. Uiteraard zijn wij hier als vereniging ook mee bezig om zo goed mogelijk met de huidige situatie om te gaan. Samen met gemeente Vosselaar en Scouts & Gidsen Vlaanderen hun richtlijnen, stellen we onderstaande brief op. Op deze manier willen we jullie dan ook op de hoogte brengen van het programma van de volgende weken. 

Verloop zondagnamiddag Het verloop van de scoutsactiviteit wordt vanuit Scouts & Gidsen Vlaanderen stopgezet tot en met 31 maart. Dit wil helaas zeggen dat het GEEN scouts is op zondagmiddag tot en met deze dag. Hoe alles na deze datum zal verlopen weten we zelf nog niet. Hier houden we jullie voor op de hoogte 

Kapoenenweekend Met spijt moeten we meedelen dat het kapoenenweekend van vrijdag 27/03 – zondag 29/09 annuleren met de reden dat binnenactiviteiten niet meer mogen doorgaan. Deze beslissing moeten we respecteren. De kapoenenleiding zal hier nog met jullie over communiceren over de planning van het weekend zelf en met de info over het eventueel uitstellen van het kapoenenweekend. 

Welpenweekend Ook het welpenweekend zal niet door kunnen gaan vanwege de huidige maatregelen. Daarom zal het weekend van vrijdag 20/03 tot zondag 22/03 geannuleerd worden. De welpenleiding zal jullie ook nog op de hoogte brengen in verband met de organisatie van het weekend en wanneer dit eventueel wel kan plaatsvinden. 

Familiedag De familiedag, die op zondag 22/03 zou doorgaan, zal verplaatst worden naar een andere datum. Verdere info in verband met wanneer deze plaats gaat vinden, volgt nog. 

Zondag 5 April De scouts op bovenstaande datum zal niet plaatsvinden. Onze leidingsploeg zou normaal op weekend gaan om jullie scoutskamp voor te gaan bereiden. Helaas gaat dit weekend ook niet door. Voor de leiding zal er wel een activiteit voorzien zijn. Voor de leden is het die dag GEEN SCOUTS. 

Zondag 12 April Op zondag 12 April zal het ook geen scouts zijn. Deze dag is het Pasen. 

Indien er nog vragen zijn, aarzel dat niet om contact op te nemen met de groepsleiding! Je kan ze altijd aanspreken op een zondagmiddag of door een mailtje te sturen naar scoutsvosselaar@gmail.com

Meer informatie over de beslissingen kan u terugvinden in de onderstaande links. 

We danken jullie voor het begrip! 

Scoutse groeten Het leidingsteam